Özel Karadağ Anadolu Lisesi’nden: “Karaman Halkına Teşekkürler”

İlimizin eğitim sektöründe hizmetlerini sürdüren Özel Karadağ Anadolu Lisesi, 24 Mart’ta 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için 25 Mart’ta 8. sınıf öğrencileri için bursluluk sınavı yapıldı.

Özel Karadağ Anadolu Lisesi’nden: “Karaman Halkına Teşekkürler”

Özel Karadağ Anadolu Lisesinde yapılan sınavlar saat 10:00’da başladı. Öğrencilerin ulaşımını rahat yapabilmesi için 15 Temmuz Demokrasi (Aktekke ) şehir meydanından saat 9.00 itibariyle ücretsiz olarak servisler kaldırıldı.
Özel Karadağ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Onuralp: “2018-2019 eğitim-öğretim yılı içinde düzenlediğimiz sınava veli ve öğrencilerimiz tarafından yoğun bir ilgi gösterildi. Sınava katılımın belli bir kontenjan ile sınırlı olduğu için kayıtlarımızı kapatmak zorunda kaldık. Bu kadar ilgi ve beğeni görmekten dolayı onurlu ve mutluyuz. Değerli velilerimize ve öğrencilerimize gösterdikleri bu yoğun ilgiden ötürü tekrar teşekkür ederiz.  Karaman halkına ve öğrencilere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz”.dedi.
Sınav sonuçları Nisan ayının ilk haftasında açıklanarak, veliler ve öğrenciler bilgilendirilecek.
Sınav sonucunda derece yapan öğrenciler için her sınıf seviyesinde %100, %75, %50 ve %25 oranlarında Eğitim Bursu verilecek. 
Ayrıca sınava giren öğrencilere sürpriz hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284