Özel Karadağ Anadolu Lisesinin Bursluluk Sınavı 25 Mart’ta

İlimizin eğitim sektöründe hizmetlerini sürdüren Özel Karadağ Anadolu Lisesi, 24 Mart’ta liselerin 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrenciler için, 25 Mart Pazar günü ise Ortaokulların 8. sınıflarında okuyan öğrenciler için bursluluk sınavı düzenleyecek.

Özel Karadağ Anadolu Lisesinin Bursluluk Sınavı 25 Mart’ta

Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi veren, Özel Karadağ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Onuralp, “Özel Karadağ Anadolu Lisesi kısa sürede eğitimde yeni yaklaşımlar ve öğretim alanındaki özverili çalışmaları sayesinde halkımızın ve öğrencilerimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Bu durum Karadağ ailesi olarak bizlere yeni ufuklar açmakta ve işimizi en iyi şekilde yapma konusunda aşk ve şevkle çalışmamızı sağlamaktadır. Gençlerimize hizmet etmenin verdiği mutluluğun, başka duygulara benzemediğini, gençlerimizi milli ve manevi duygularla bezeyerek, çevresine, vatanına, milletine hizmet edeceklerini bilmek, bizim mutluluğumuzun ve çalışmalarımızın ana kaynağıdır. Bu doğrultuda, okulumuzun 24 Mart tarihinde düzenleyeceği Bursluluk Sınavına Liselerin 9. 10. ve 11.sınıfların da okuyan tüm gençlerimizi sınava girmeye davet ediyorum. www.ozelkaradag.com sitemizi ziyaret ederek sınav başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlar tamamen ücretsizdir. Sınavlar Okulumuzun Esentepe Mahallesi/ Hadim Yolu üzerindeki yerleşkesinde yapılacaktır. 8.sınıf öğrencilerine ise aynı şartlarda 25 Mart Pazar günü saat 10.00’da sınav yapılacağını ortaokulların 8.sınıflarında okuyan tüm gençlerimizi sınava girmeye davet ediyorum” dedi.

Sınav günleri 15 Temmuz Demokrasi (Aktekke ) şehir meydanından saat 9.00 itibariyle ücretsiz olarak servis kaldırılacağı ve sınav sonucunda derece yapan öğrenciler için her sınıf seviyesinde %100, %75, %50 ve %25 oranlarında Eğitim Bursu verilecek. Ayrıca sınava giren öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284