Prof. Dr Mehmet Emin Tugay’dan Kmü’ye Kitap Bagisi

Tarim sektöründe önemli hizmetlerde bulunan Ermenekli ögretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Tugay, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) kütüphanesine 220 kitap bagisinda bulundu.

Prof. Dr Mehmet Emin Tugay’dan Kmü’ye Kitap Bagisi
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in de hocasi olan Prof. Dr. Mehmet Emin Tugay, bireysel kütüphanesinde özenle korudugu kitap ve sözlüklerin üniversite kütüphanesi araciligi ile çok sayida ögrenciye yarar saglayacagina inandigini belirtti.
Prof. Dr. Tugay’in üniversiteye armagan ettigi kitaplar arasinda fen bilimlerine iliskin arastirmalar, tarim ve hayvancilik alaninda yapilan arastirmalar, bibliyografya ve ansiklopediler, Almanca gramer kitaplari, sözlükler ve sosyal içerikli süreli yayinlarin yani sira güncel konularda hazirlanan kitaplar da yer aliyor.
Kendisi gibi önemli hizmetlerde bulunan çok sayida bilim insani yetistiren Prof. Dr Mehmet Emin Tugay, 2009 yilinda ögrencisi Prof. Dr. Sabri Gökmen’i de makaminda ziyaret etmis, bilimsel alanda ve üniversitenin tüm egitim hizmetlerinde destek verecegini açiklamisti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284