Prof. Dr. Osman Çevik KMÜ Rektör Yardimcisi Oldu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Osman Çevik, rektör yardimciligi görevine atandi.

Prof. Dr. Osman Çevik KMÜ Rektör Yardimcisi Oldu

2547 sayili Kanun'un 13'üncü maddesinin (a) bendi ve Üniversitelerde Akademik Teskilat Yönetmeligi'nin 4'üncü maddesi uyarinca, KMÜ’ye rektör yardimcisi olarak atanan Prof. Dr. Osman Çevik, 8 Haziran 2015 tarihi itibariyle görevine basladi. Prof. Dr. Mehmet Karatas’in KMÜ rektör yardimciligi görevinden ayrilmasinin ardindan rektör yardimciligi koltugunu Prof. Dr. Osman Çevik devralmis oldu.
Osman Çevik Kimdir?
1968 yilinda Karaman’da dogdu. Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Istatistik Bölümünden 1991 yilinda mezun oldu. Yüksek Lisans egitimini (1996) ve doktorasini (1999) Kirikkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Isletme Anabilim Dalinda tamamladi. 2000 yilinda Gaziosmanpasa Üniversitesi IIBF Isletme Bölümü Sayisal Yöntemler Anabilim Dalinda yardimci doçent olarak göreve basladi. Prof. Dr. Osman Çevik, ayni üniversitede 2006-2009 yillari arasinda doçent olarak görev yapti, 2009 yilinda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi IIBF Isletme Bölümü Sayisal Yöntemler Anabilim Dalina geçti. 2011 yilinda profesörlük unvani aldi. 2012 yilindan bu yana Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi dekanlik görevini sürdüren Prof. Dr. Osman Çevik’in ulusal ve uluslararasi dergilerde yayinlanmis çok sayida makale ve bilimsel çalismasi bulunmaktadir. Prof. Dr. Osman Çevik evli ve iki çocuk babasidir.
(Haber Merkezi) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284