Rektör Gökmen: Üniversitemiz Büyümeye Gelismeye Devam Ediyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, üniversiteye yeni bölümler açilmasinin çok kolay oldugunu ancak akademik personel bulmanin sikintilari oldugunu söyledi.

Rektör Gökmen: Üniversitemiz Büyümeye Gelismeye Devam Ediyor

KGRT Yönetim Kurulu Baskani ve ayni zamanda TIMEF Genel Sekreteri Senem Yavuzaslan Memis, Karaman’in Sesi Gazetesi Haber Merkezi Müdürü ve ayni zamanda Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Baskan Yardimcisi Sultan Akbulut, KGRT çalisanlarindan Mustafa Çosgun, stajyer Kadir Özkaynak ve Er-Edem Pastanesi sahiplerinden Samet Pur, Rektör Gökmen’i makaminda ziyaret ederek, yeniden Rektörlüge seçilmesi nedeniyle kendisini tebrik ettiler.

Ziyarette Rektör Gökmen, Üniversiteye yeni bölümlerin açilacaginin müjdesini vererek, ilimizde kalifiye eleman sikintisi yasayan turizm ve otel isletmelerinin yararlanabilecegi Turizm ve Otelcilik, Lojistik, Emlak Yönetimi, tibbi pazarlama bölümleri açiyoruz. Üniversitede yeni bölümler programlar açmak o kadar kolay ki, ama asil sorun hoca bulmada. Bu bölümlerde egitim verebilecek hoca bulunursa yeni bölümler neden açilmasin ki. Edebiyat fakültemizin insaati bitti. Kapali Yüzme havuzumuzun ihalesi yapildi. Isi merkezimiz tamamlandi. Çarsi insaati bitti. Ilana çikmak çalismalar yapiyoruz. Yani üniversitemizin daha da gelisip büyümesi için biz elimizden geleni kaynaklarimiz noktasinda yapmaya gayret gösteriyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284