Sampiyonun Tercihi Bilkent!

Ugur Dershanesi ögrencilerinden LYS ve YGS Karaman il birincisi Hamza Yusuf Çakir Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisligini tam burslu olarak kazandi.

Sampiyonun Tercihi Bilkent!
LYS açiklandigi zaman bu bölümü yazmaya karar verdigini belirten Hamza Yusuf Çakir sonuçlar açiklanmadan bu bölümü kazanacagini bildigini hedefinin ilerde iyi bir mühendis olmak oldugunu söyledi. 2013 LYS ye hazirlanacak adaylara da yaz tatilini çok iyi degerlendirerek her geçen gün artan bir tempoyla çalismalarini tavsiye eden Hamza Yusuf Çakir “Basarimda emegi geçen Irfan Ataseven Fen Lisesi ögretmenlerime ve 4 yildir devam ettigim Ugur Dershanesinin yöneticileri ve ögretmenlerine tesekkür ediyorum” dedi.
Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven de LYS yerlesme sonuçlarinda elde ettikleri bireysel ve kitlesel basariyi degerlendirerek “Çalistik, çalistik, bilgi ve birikimlerimizi ögrencilerimize aktardik. YGS, LYS ve SBS’deki basarilarimizla Karaman’da ögrenci ve velilerimizin birinci tercihi olduk. Su an ögrencilerimizin kazandigi bu büyük basarilarla Türkiye’nin gelecegine katkida bulunmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.
LYS yerlesme sonuçlarina göre 7 ögrenci Tip Fakültesi, 2 ögrenci Hukuk Fakültesi, 1 ögrenci Eczacilik, 3 ögrenci Rehberlik Psikolojik Danismanlik, 23 ögrenci Mimarlik ve Mühendislik Fakültesi, 2 ögrenci Saglik Kurumlari Isletmeciligi, 1 ögrenci Beslenme Diyetisyenlik, 27 ögrenci Iktisadi Idari Bilimler Fakültesi, 8 ögrenci Egitim Fakültesi, 1 ögrenci Sosyal Hizmetler, 3 ögrenci Astsubay MYO, 3 ögrenci Polis Meslek Yüksek Okulu, 51 ögrenci Meslek Yüksek Okullarini kazandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284