Sampiyonun Tercihi Hacettepe!

Ugur Dershanesi ögrencilerinden LYS Karaman il birincisi Yahya Eryilmaz Hacettepe Üniversitesi Tip Fakültesini kazandi.

Sampiyonun Tercihi Hacettepe!

LYS açiklandigi zaman ailem ve dershanemle benim için en iyi olabilecek tercihi degerlendirdiklerini ve her zaman idealinde olan tip fakültesini yazmaya karar verdigini belirten Yahya Eryilmaz sonuçlar açiklanmadan bu bölümü kazanacagini bildigini hedefinin ilerde iyi bir doktor olarak insanlara yardim etmek oldugunu belirtti. 2014 YGS- LYS ye hazirlanacak adaylara da yaz tatilini çok iyi degerlendirerek her geçen gün artan bir tempoyla çalismalarini tavsiye eden Yahya Eryilmaz basarimda emegi geçen Irfan Ataseven Fen Lisesi ögretmenlerime ve 4 yildir devam ettigim Ugur Dershanesinin yöneticileri ve ögretmenlerine tesekkür ediyorum dedi.
Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven de LYS yerlesme sonuçlarinda elde ettikleri bireysel ve kitlesel basariyi degerlendirerek “Çalistik, çalistik, bilgi ve birikimlerimizi ögrencilerimize aktardik. YGS, LYS ve SBS’deki basarilarimizla Karaman’da ögrenci ve velilerimizin birinci tercihi olduk. Su an ögrencilerimizin kazandigi bu büyük basarilarla Türkiye’nin gelecegine katkida bulunmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.
1 Agustos Persembe günü gelecek yilin çalismalarina baslayacaklarini belirten Konukseven tüm ögrenci velileri 1 Agustosta baslayacak kamp programimiz hakkinda bilgi almak için dershanemize bekliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284