SBS ‘de Il Derecesi Yapan Ögrenciler, Sultanoglu’nu Ziyaret Etti

SBS ‘de Il Derecesi Yapan Ögrenciler Il Milli Egitim Müdürünü Makaminda Ziyaret Etti

SBS ‘de Il Derecesi Yapan Ögrenciler, Sultanoglu’nu Ziyaret Etti

2012–2013 Egitim ögretim yilinda gerçeklestirilen Seviye Belirleme Sinavlarinda Zübeyde Hanim Ortaokulundan il birincisi Hüseyin Can Yenilmez, Yilmaz Babaoglu Ilkokulundan il ikincisi Ceren Isler ve Özel Babaoglu Kolejinden il üçüncüsü Ayse Erten aileleri ve okul müdürleriyle birlikte Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ettiler.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu: Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Yabanci Dil derslerinden sorularin tamamini dogru cevaplandiran Hüseyin Can Yenilmez’i,il ikincisi Ceren Isler’i ve il üçüncüsü Ayse Erten’i göstermis olduklari basaridan dolayi kutluyorum. Ögrencilerimizin bu basarilarinin muhakkak ki hem ilimize hem ülkemize olumlu yansimalari olacaktir. Biz egitimde basarinin ögrencinin mutlu, huzurlu, sosyal yönden kendini gelistirmis, evrensel degerlere sahip bireyler olarak kendilerini yetistirmeleri sayesinde gelecegini belirttik. Yil içerisinde buna bagli olarak ögrencilerimize akademik egitiminin yaninda degerler egitimi de verdik. Bu baglamda ilimizdeki basari seviyesinin devamli yükseldigini gördük. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmistir. Kendisini yetistirmis, umut saçan, piril piril gençlerimizin varligi gelecegimiz açisindan ümidimizi artirmaktadir. Bu basarilar, bizlere büyük güç ve moral vermektedir.”dedi.
Ögrencilerle bir süre sohbet eden Sultanoglu ögrencilere basarilarinin nedenini ve ilerde düsündükleri meslekleri sordu. Il Birincisi Hüseyin Can Yenilmez elektrik-elektronik bölümünü düsünürken Ceren ve Ayse genetik mühendislikleri bölümünü düsündüklerini belirttiler. Ögrenciler basarilarinin ailelerinin, ögretmenlerinin destekleri, düzenli çalismalarina ve hiç aksatmadan kitap okumalarina bagli olarak gelistigini belirttiler.
Toplanti sonunda Ögrencilere kitap ve kol saati hediye veren Sultanoglu konusmasinda; “Bu basarinin gizli mimarlari Zübeyde Hanim Ortaokulu, Yilmaz Babaoglu ilkokulu, Özel Babaoglu Koleji ögretmenlerini, idarecilerini ve çocuklarinin egitimi ile yakindan ilgilenen velilerimizi gayretlerinden dolayi kutluyorum. Bu basari modelleri çogaldikça Karaman’imizda basarilarin artarak devam edeceginden hiç kuskum yok. Bu nedenle aldigimiz basari bayragini hiç yere düsürmeden devamli yukariya tasimanin gayreti içerisinde olacagiz. Ben bu basarida emegi geçen basta ögrencimiz olmak üzere herkese tesekkür ediyorum.”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284