Sehrimizi Taniyalim Bilgi Yarismasi Yapildi

Bu yil 36.`si düzenlenen Turizm Haftasi etkinlikleri kapsaminda Il Kültür ve Turizm Müdürlügü tarafindan organize edilen “Sehrimizi Taniyalim” adli bilgi yarismasi Piri Reis Kültür Merkezinde yapildi.

 Sehrimizi Taniyalim Bilgi Yarismasi Yapildi

8 ilkögretim okulunun katildigi bilgi yarismasinda kiyasiya bir rekabet yasandi. Ögrencilere yöneltilen 15 soru sonunda Vali Hakki Teke YIBO, Fatih Egitim Çalisanlari Ilkögretim Okulu ve Esentepe Ilkögretim Okulu ögrencileri 13 soruya dogru cevap vererek esit puan aldilar. Birinci okulu belirlemek için esit puan alan okullara 5'er tane daha altin soru soruldu. Yarisma sonunda birinci okul Vali Hakki Teke YIBO, ikinci okul Fatih Egitim Çalisanlari Ilkögretim Okulu, üçüncü okul ise Esentepe Ilkögretim Okulu oldu.

Il Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta'nin konusmasinin ardindan Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi ödül töreninden önce yaptigi konusmasinda, “Gelecegimizin teminati akli hür, vicdani hür bireylerimiz olarak çok degerli ögretmenlerimiz yönetiminde yetistirdigimiz sevgili ögrencilerimizin çok çekismeli, heyecanli ve de renkli bir yarisma ortaya koyduklari “ Karaman’imizi Taniyalim” yarismasindan çok zevk aldik. Yalniz sunu söylemek gerekir ki; bu yarismamizin tek bir birincisi yok, kazanan Karaman’imizdir, kazanan Karamanli gençlerimizdir. Her bir ögrencimizi ayri ayri tebrik ediyorum, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284