Siyahser Ortaokulu Avrupali Misafirlerini Agirliyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari kapsaminda Siyahser Ortaokulunca yürütülmekte olan “Herkes Için Yesil Bir Çevre” adli proje çerçevesinde Portekiz , Ispanya, Yunanistan , Hirvatistan , Çek Cumhuriyeti ve Polonya’dan gelen 13 kisilik proje heyeti Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret etti.

Siyahser Ortaokulu Avrupali Misafirlerini Agirliyor
Ziyarette Siyahser Ortaokulu Müdürü Kadir Altunsoy, ”AB Egitim ve Gençlik Programindan Comenius Programi kapsaminda Portekiz , Ispanya , Yunanistan , Hirvatistan , Çek Cumhuriyeti ve Polonya‘ dan gelen misafirlerimizle hazirladigimiz “ Herkes Için Yesil Bir Çevre” adli projemiz toplumumuzda çevre bilincinin olusmasina katki saglayacaktir.” dedi.
Hirvatistan‘dan Ivan Slavic ise, “Projemiz kapsaminda ilk toplantimizi Türkiye’de gerçeklestiriyoruz. Türk kültürünü ve misafirperverligini tanimis olmaktan dolayi çok mutluyuz. Hersey için çok tesekkür ediyoruz” dedi.
Avrupa’nin farkli ülkelerinden gelen idareci ve ögretmenleri agirlamaktan dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Karaman Il Milli Egitim Müdürlügü olarak Avrupa Birligi Projelerini çok önemsiyoruz. Projeler araciligiyla Avrupa’nin 31 ülkesindeki egitimciler ile tanisma firsati buluyoruz. 2005 yilindan bu yana 1012 ögretmen ve ögrencimiz Avrupa’nin farkli ülkelerinde proje faaliyetleri gerçeklestirmistir. Diliyoruz ki, dünya genelinde dostluk ve baris hakim olsun, tüm dünya uluslari huzur ve mutluluk içinde yasasin” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284