Sultanoğlu: Bu Ülkenin Sizlere İhtiyacı Var

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle ilimizde tören düzenlendi. Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirilen törende Atatürk anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunularak İstiklal marşımız söylendi.

Sultanoğlu: Bu Ülkenin Sizlere İhtiyacı Var
Daha sonra Durmuş Ali Gülcan İlköğretim Kurumlarındaki tören programına geçildi. İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan program öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterileri ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. 4. sınıfta okuyan öğrenciler tarafından ilk okula bu yıl başlayan birinci sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği verildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, burada öğrencilere seslenerek, “Biz sizleri çok seviyoruz. Sizleri çok önemsiyoruz. Bu memleket için çok önemlisiniz. Bu sebeple yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm ülkemizin her ferdine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Vali Süleyman Tapsız’da, “Yeni eğitim-öğretim yılının sizlere, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu programın bu şekilde kısa olmasını arzu ettim. Genellikle çok uzun programlar oluyor ve öğrencilerimiz ayakta bekleyip sıkılıyorlar. O nedenle çok uzun konuşmayacağım ve sizleri yormayacağım. Yeni eğitim öğretim yılının sizler için hayırlar getirmesini diliyorum. Sizler bizim aydınlık geleceğimizsiniz” dedi.
Ardından, protokol tarafından okul içerisinde açılan ’15 Temmuz Darbe Girişimi’ fotoğraf sergisi gezildi. Vali Süleyman Tapsız ve beraberindeki protokol üyeleri sınıfları gezerek öğrencilere başarı dilediler.




 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284