Sultanoglu, Kan Bagisinda Bulunarak Kampanyaya Destek Verdi

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Yunuskent Anadolu Lisesinin Degerler Egitimi Projesi çerçevesinde Kizilay ile ortaklasa düzenledigi kan bagisi kampanyasina kan vererek destek oldu.

Sultanoglu, Kan Bagisinda Bulunarak Kampanyaya Destek Verdi

Il Müdürü Asim Sultanoglu sosyal sorumluluk sahibi ögrencilerin okul olarak örnek bir çalismaya imza attiklarini belirterek bu çalismaya öncülük eden okul yöneticilerine, ögretmen ve ögrencilere tesekkür etti.
Okul Müdürü Ali Koçak kampanya ile ilgili açiklamalarda bulunarak “Yunuskent Anadolu Lisesi, Degerler Egitimi Projesi “paylasimci olma” konusu çerçevesinde Kizilay ile birlikte Kan Bagisi kampanyasi düzenledi. Kampanyada 80 ünite kan toplandi. Böylece paylasimci olmanin en güzel örnegi sergilenmis oldu.” dedi.
Kan Haftasi kapsaminda farkindalik olusturmayi da hedeflediklerini belirten Koçak, projeye destek veren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’a, okul yöneticilerine; ögretmenler, veliler, ögrenciler ve diger tüm bagisçilara tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284