Sultanoglu: “Yüce Ve Yüksek Bir Medeniyetin Varisleriyiz”

Ilimizde bulunan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaögretim kurumlarinda görev yapan ögretmenlerin mesleki çalismalari, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Konferans salonunda Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nun açis konusmalariyla basladi.

Sultanoglu: “Yüce Ve Yüksek Bir Medeniyetin Varisleriyiz”

Konusmasinda egitimin önemine vurgu yapan Asim Sultanoglu, “Egitimi, zihniyeti ve kimligi insa eden, kiside düsünme ve algilama biçimi olusturan, karakteri sekillendiren, milli ve manevi degerleri kazandiran bir insan olma sanatidir. Erdemli toplumu, k?mil insani olusturabilmek için ilk önce egitimden baslamak gerekir” dedi.
Ögretmenlik meslegi ile ilgili açiklamalar yapan Sultanoglu, “Yüce ve yüksek bir medeniyetin varisleriyiz. Ülkemizin kültürel birikimi ve sosyal tecrübesi bu anlamda bizim için essiz bir ilham ve güç kaynagidir. Bu birikimi ve tecrübeyi ögretmenlerimizin ve ögrencilerimizin istek ve gayretleriyle bulusturup medeniyetimizi daha yükseklere tasimanin derdindeyiz” diye konustu.
Ögretmenlik mesleginin memuriyet meslegi olmadiginin altini çizen Asim Sultanoglu; “Ögretmenlik meslegi ücret ve zaman ile sinirlari çizilemez” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284