TOBB Fen Lisesi Açildi

Bir dizi açilis ve etkinlikler için ilimize gelen Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Sayin Lütfi Elvan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarciklioglu, protokol üyeleri ile TOBB Fen Lisesinin açilisini yaptilar.

TOBB Fen Lisesi Açildi

Açilista konusan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu; konusmasinda ilimizdeki egitim kurumlari, derslik sayisi ve okullasma orani hakkinda bilgiler vererek TOBB Fen Lisesinde ögrenci yurtlari, spor salonlari, laboratuarlar ve sosyal faaliyet alanlari ile ögrencileri parlak bir gelecege hazirlayacaklarini dile getirdi. Sultanoglu konusmasinin devaminda, devletimizin yatirimlariyla yapimi devam eden ilkögretim ve ortaögretim kurumlarinin tamamlanmasiyla, ilimiz egitim kalitesinin daha da üst noktalara tasinacagini ifade etti. Il Müdürü Sultanoglu, egitime büyük destek veren Sayin Bakanimiza, ülke genelinde birçok sehirde oldugu gibi ilimizde de okul yaptiran TOBB Baskani Sayin Rifat Hisarciklioglu ile TOBB Yönetim Kuruluna ve Valimiz Murat Koca´ya tesekkür etti.
Ardindan fen lisesinin yapimini üstlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi adina bir konusma yapan TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, Karaman’in geçmisten bu yana ülkemiz için birçok hizmet adami yetistirdigini, TOBB olarak ülkenin birçok yerinde okullar yaptirarak ülke kalkinmasinin egitimle olacagini vurguladi. TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, açilisi yapilan TOBB Fen Lisesinde de ülkemiz ve Karaman için basarili ve iyi insanlar yetisecegine inandigini belirtti.
Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Sayin Lütfi Elvan, açilista tüm Türkiye’de oldugu gibi Karaman’da da egitim yatirimlarina hiz kesmeden devam edildigini belirtti. Bakan Elvan, egitime yapilan yatirimin en önemli yatirim oldugunu ve son yillarda yapilan egitim kurumlariyla ülkemizde derslik basina düsen ögrenci sayisinin günden güne daha da asagilara çekildigini ifade etti.
Konusmalardan sonra TOBB Fen Lisesinin açilisini yapan protokol üyeleri, ögrencilere hediyeler vererek bir süre onlarla sohbet ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284