TOKI Anadolu Lisesi Ispanya’ya Gitti

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Toki Anadolu Lisesi proje ekibi projenin ikinci toplantisini yapmak üzere Ispanya’ya gitti.

TOKI Anadolu Lisesi Ispanya’ya Gitti
Toki Anadolu Lisesi Müdürü Proje ekibi toplanti öncesinde Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Biriminden Ramazan Arslan’in da katildigi ziyarette Okul Müdürü Mehmet Bastug, “Görmek Bilmektir. Ortak Hedefimiz Birdir.” adli projemiz kapsaminda 4 kisilik proje ekibimiz 6–10 Mart 2012 tarihleri arasinda Ispanya’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz süresince farkli kültürleri taniyarak ülkeler arasinda dostluklar kurmayi, önyargilari kirmayi, irkçiligi ortadan kaldirmayi, ögrencilerimiz ve ögretmenlerimizin yabanci dil gelisimine katkida bulunmayi hedefliyoruz.” dedi.
Toki Anadolu Lisesi proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, “Ilimiz egitimin her alaninda oldugu gibi Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlarinda da önemli bir seviyeye ulasmistir. Projeler kapsaminda ögretmen ve ögrencilerimiz farkli ülkelerin kültürlerini tanirken ayni zamanda kendi kültürümüzü ve degerlerimizi onlara tanitma firsati bulmaktadir. Bu sayede ülkeler arasinda sevgi, baris ve hosgörü ortami olusturulmaktadir. Gittiginiz ülkelerde ilimizi ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edeceginize inaniyorum. Bu güzel çalismayi ortaya koyan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, Müdürlügümüzün Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Birimine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284