Toki Anadolu Lisesinden Dostluk Ziyareti

EDEP Projesi kapsaminda Toki Anadolu Lisesi tarafindan Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü bagli kuruluslari Sevgi Evleri ve Çocuk Evlerine ziyaret yapildi.

Toki Anadolu Lisesinden Dostluk Ziyareti

Yapilan ziyaretlerde son durak Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü oldu. Kurumu ziyarete okul müdürü Mehmet Bastug Müdür Yardimcisi Ahmet Aydogdu, ögretmenler ve ögrenciler katildilar. Konuyla ilgili Bastug sunlari söyledi “Edep Projesi ‘nin bu ayki degeri dostluktu. Bu anlamli degeri Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla huzurevinde kalan yaslilarla paylasmak istedik. Ziyaretlerimizi gerçeklestirdik. Bu ziyaretler zincirinin son haftasinda ögretmen ve ögrencilerimizle buradayiz”dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Aile ve sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan “Milli Egitim camiasinin içinden gelen biri olarak ziyaretinizden oldukça memnun oldum. Bu ziyaretin beni mutlu eden bir diger tarafi ise sudur; Yediden yetmise, besikten mezara kadar insanlara hizmet etmeyi siar edinmis bir kurulusun çalisanlariyiz. Sizlerin gönlü kirik insanlara yaptiginiz dostluk ziyareti oldukça anlamlidir. Onlarin dost olarak gönüllerini almaniz dünyadaki bütün güzelliklerin üzerindedir. Hepinize okul müdürünüz Mehmet Bagtug’un sahsinda tesekkür eder basarili çalismalarinizin devamini dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284