Türkiye Birincisi Elif Kurt, Sultanoglu´Nu Ziyaret Etti

Gida Tarim ve Hayvancilik Bakanligi tarafindan düzenlenen “Gelecegimizin Gözüyle Güvenilir Gida” konulu resim yarismasinda Türkiye Birincisi olan Elif Kurt, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret etti.

 Türkiye Birincisi Elif Kurt, Sultanoglu´Nu Ziyaret Etti

Gida Tarim ve Hayvancilik Bakanliginca düzenlenen 2., 3. ve 4. siniflardan 80 bin ögrencinin katilimiyla gerçeklesen “Gelecegimizin Gözüyle Güvenilir Gida” konulu resim yarismasinda Türkiye Birincisi olan Elif Kurt, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Geçtigimiz hafta Millî Egitim Bakani Nabi Avci, ve Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakani Mehdi Eker’in katilimiyla Ankara’da gerçeklesen ödül törenine katilan Elif Kurt ve Görsel Sanatlar Ögretmeni Gülten Kahraman, derece alan eser hakkinda Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na bilgi verdi. Yarismayla gelecegimiz olan ögrencilerimizin gözüyle güvenilir gida konusunda düsünce ve hayaller resmedilmis oldu.
Il Müdürü Asim Sultanoglu ziyaretten duydugu memnuniyeti belirterek basarisindan dolayi Elif Kurt’u ve basarisinda emegi geçen Görsel Sanatlar Ögretmeni Gülten Kahraman’i tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284