Türkiye’nin En Büyük Sinavi Basariyla Uygulandi!

Türkiye’nin en büyük sinavi Ugur Tanisal Sinav (UTS) bu hafta sonu tüm Türkiye ile ayni anda Karaman’da gerçeklestirildi.

Türkiye’nin En Büyük Sinavi Basariyla Uygulandi!
UTS, ögrenci ve velilerden çok yogun bir ilgi gördü. Ögrenciler salonlarda sinav sorularini çözerken velilerde kendilerine verilen kitaplari okudular.
Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven yaptigi açiklamada: “UTS’ye gösterilen yogun ilgiden çok memnun olduk. UTS Türkiye’nin dört bir yaninda basari ile uygulandi. Rehber Ögretmenlerimiz sinav sonuçlari açiklandigi andan itibaren velilerimizi dershanemize davet ederek sinav sonuçlarini yorumlayacaklar ve ögrencilerimiz sinav sonuçlarina göre eksik olduklari konulardan yetistirme programina alinacaktir.
Ayrica UTS’ye katilan tüm ögrenciler derecelerine göre erken kayit avantajlarindan faydalanabileceklerdir. Velilerimiz 15 Ocak Pazar gününden itibaren dershanemize gelerek sinav sonuçlarini alabilir ve erken kayit avantajlarindan faydalanabilirler.
Karaman’da egitim alanindaki gayretlerimize yardimci olan egitim camiasindaki meslektaslarimiza, velilerimize ve sinava yogun ilgi gösteren tüm ögrencilerimize tesekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284