Türkiye’nin En Genis Anaokulu KMÜ’de

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Uygulama Anaokulu egitim-ögretime ara vermeden 2013-2014 dönemi için yeni kayit almaya basladi.

Türkiye’nin En Genis Anaokulu KMÜ’de
Henüz bir yil önce açilan KMÜ Uygulama Anaokulu’na, sadece üniversite personeli degil, tüm Karaman halki 3-6 yas arasi çocuklari için kayit yaptirabilecek. Kayitlar 15 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edecek.
1250 m2 alaniyla “Türkiye’nin en genis anaokulu” konumunda olan okul, yaz ve kis dönemlerinde ara vermeden 08.00 ile 17.00 saatleri arasi hizmet veriyor. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasinin ardindan KMÜ Uygulama Anaokulu, oyun parki ve yesil alaniyla Karaman’da göz dolduran egitim kurumlarindan biri haline gelecek.
Etkinliklere Tam Gaz Devam Ediliyor
Uygulama Anaokulunda etkinlikler bitmiyor. Anaokulundaki miniklerin heyecanla bekledigi ögretmenlerinin “Tatli Persembe” günü olarak adlandirdiklari Persembe günlerinde gezi veya etkinlik düzenleniyor.
Geçtigimiz Persembe günü ise minikler sehrin gözde mekânlarindan Demosan Otelin yüzme havuzuna gitti. Nese içerisinde havuz sefasi yapan KMÜ’nün en küçük ögrencileri eglenceli bir günün keyfiyle evlerine döndüler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284