Ugur’da Basari Gelenegi Bozulmadi!

LYS de elde ettigi basarilarla tüm Karaman halkinin takdirini kazanan Ugur Dershanesi SBS yerlesmelerinde de seriyi bozmadi.

 Ugur’da Basari Gelenegi Bozulmadi!

 

Ugur dershanesi ögrencilerinden 17 ögrenci içlerinde Izmir Fen Lisesi de olmak üzere Fen Liselerini, 22 ögrenci Ögretmen Lisesini, 5 ögrenci Sosyal Bilimler Lisesini, 156 ögrenci Anadolu liselerini, 21 ögrenci Saglik Liselerini, 3 ögrenci Adalet Lisesini, 73 ögrenci Anadolu Imam Hatip ve Anadolu Meslek Liselerinin çesitli bölümlerini kazanmistir.
Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven, “Ugur’da basari bir gelenektir. Disiplinden, egitimden taviz vermeden her yil Karaman’in her kösesinden gelen ögrencilerimizi sinavlara en iyi sekilde hazirlamak için var gücümüzle çalisiyoruz. Sonuçlar açiklanip ögrencilerimizin gözünde mutlulugu görmek en büyük motivasyonumuz oluyor. Bu yilda ilkelerimizden taviz vermeden ögrencilerimizin basarisi için çalismalarimizi yapacagiz. Bu yil lise sinavlarina hazirlanacak 8.sinif ögrencilerimiz için okullar açilmadan kamp programi düzenlenecektir katilmak isteyen ögrenci ve velilerimizi detayli bilgi için dershanemize bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284