Ugur’da Yazili Uygulamalari Basliyor!

Ögrenciler egitim yasamlari boyunca hem okul basarilarini yükseltmek hem de lise ve üniversite sinavlarina hazirlanmak için çalisiyorlar.

Ugur’da Yazili Uygulamalari Basliyor!

Yeni uygulamaya konulan lise ve üniversiteye giris sistemlerinde okul basarisinin önemi fazlasiyla artmistir.
Ugur Dershaneleri ögrencilerin okul basarilarini artirmak yazili performanslarini yükseltmek için okul müfredatina uygun olarak içerisinde açik uçlu sorular, bosluk doldurma, dogru yanlis ve çoktan seçmeli sorularin bulundugu yazili uygulamalari yapacak.
Konuyla ilgili açiklama yapan Ugur Dershanesi Yön. Kr.Bsk. Ali Konukseven: “Ögrencilerimizi lise ve üniversite sinavlarina hazirlarken, okul basarilarini artirmak ve okullarindan alacaklari puanlari en üst seviyeye çikarabilmek için ögrencilerimize yazili sinavlari yapiyoruz. Orta ögretimde 5,6,7,8. siniflar ve lise düzeyinde 9 ve 10. siniflara her dersten ve her dönem üçer adet yazili uygulamasi yapacagiz. Bu uygulama ile ögrencilerimizin okul basarilarini artirip lise ve üniversiteye giriste ögrencilerimizin okullarindan aldiklari puanlari en üst düzeye çikarmak, okul basarisinin lise ve üniversiteye giristeki etkisiyle ilgili farkindalik yaratmak amacindayiz”. Dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284