Uygulamali Girisimcilik Egitimini Tamamlayanlara Kredi Imkani

Gençlik Merkezi ’nde açilacak olan ‘Genç Girisimciler Için Uygulamali Girisimcilik Egitimi’ni basariyla tamamlayan 18-29 yas arasindaki girisimciler 30 Bin TL`ye kadar hibe ve 70 Bin TL`ye kadar faizsiz kredi alabilecek.

Uygulamali Girisimcilik Egitimini Tamamlayanlara Kredi Imkani

Gençlik ve Spor Bakanligi, Karaman’da açacagi ‘Genç Girisimciler Için Uygulamali Girisimcilik Egitimi’yle gençlere is dünyasinin kapilarini açacak. Karaman Gençlik Merkezi’nde yapilacak olan girisimcilik egitimini basari ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan genç girisimciler, KOSGEB’in yeni is kuranlara verdigi 30 Bin TL'ye kadar hibe ve 70 Bin TL'ye kadar faizsiz krediye basvuru hakkina sahip olacaklar.
Karaman'da Aralik ayinda baslayacak olan Genç Girisimciler Için Uygulamali Girisimcilik Egitimin’in kontenjani 60 kisi olarak belirlendi. Tamamen ücretsiz olan kurslarda yüzde 80 devam zorunlulugu aranacak. Genç Girisimciler Için Uygulamali Girisimcilik Egitiminin hedef kitlesi, kendi isini kurmak isteyen 18-29 yas araliginda bulunan gençlerdir. Egiteme katilmak isteyen adaylar basvuru formunu doldurarak Karaman Gençlik Merkezi ile irtibata geçebilir.
Gençlik ve Spor Bakanligi ve KOSGEB’in ortak projesiyle gençler is kurma sansini yakalayacak. Kurslara katilmak isteyen gençler öncelikle mülakat sinavindan geçecek. Ardindan kurslari basariyla tamamlayanlar hibe ve kredi alarak kendi is yerlerini kurabilecekler.
Basvuru formu için //karaman.gsb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284