Vali Kahraman: Çocuklar Bizim Gelecegimiz

Ilimiz valisi Süleyman Kahraman esi Muhsine Kahraman ile birlikte Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulunu ziyaret etti

Vali Kahraman: Çocuklar Bizim Gelecegimiz
Vali Süleyman Kahraman, egitim ögretimin bir ülkenin en önemli degeri oldugunu söyledi.
Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu’nu ziyaretinde konusan Vali Kahraman, egitimin insani insan yapan önemli bir deger oldugunu belirterek “Çocuklar bizim gelecegimizdir. Bu nedenle onlarin egitim ve ögretiminin saglikli olmasi gelecegimizin teminatidir” dedi.
Esi Muhsine Kahraman ile Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz ve Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’un da kendisine eslik ettigi ziyarette ögrencilerin hazirladigi sergiyi de gezen Vali Kahraman “Bugün burada çocuklarimizin el emeklerini, göz nurlarini görmek bizleri hem sevindiriyor hem de umutlandiriyor. Gerçekten de onlarin her biri bizim gelecegimiz. Onlarin aldigi egitim de gelecegimizin teminati. Hepsini kutluyorum.” dedi.
Okul Müdürü Tanju Yildirim’dan okulla ve okulun çalismalari ile ilgili bilgi alan Vali Kahraman ögrencilerin gerçeklestirdigi dilek feneri deneyini de takip etti. Yapilan degerli çalismalarin kendisini memnun ettigini söyleyen Vali Kahraman “Ögrencilerimiz dilek feneri adli deneyi gerçeklestirirken aslinda bu milletin dileklerine de tercüman olmuslardir. Biz ögrencilerimizden ülkemizin gelecegini insa etmelerini bekliyoruz. Biz ögrencilerimizden geçmisimizi yasatmalarini bekliyoruz. Bugün burada birbirinden güzel, birbirinden degerli çalismalara sahit olduk. Eger ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz bu ülkeye dair bir bilinç tasimasaydi kuru bir bilgi ile elbette ki bir seyleri basaramayacaklardi. Biz egitime yatirimlar yapiyoruz, biz egitim faaliyetlerini elimizden geldigi kadar hem maddi hem de manevi anlamda destekliyoruz, çünkü biliyoruz ki bu ülkeyi bu nesiller yasatacak. Egitimde yapilan her güzel is bizleri sevindiriyor, her güzel is bizleri umutlandiriyor. Insallah daha güzel basarilar yakalayacagiz, insallah egitim ortamlarimizi daha kaliteli hale getirecegiz. Egitime gönül veren herkesi kutluyorum.” dedi.
Ziyaret, okulla ilgili sunumdan sonra verilen yemekle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284