Veliler ve Ögrencileri Okul Telasi Sardi

16 Eylül Pazartesi günü baslayacak olan yeni egitim ögretim yili öncesinde velileri okul alisverisi telasi sardi.

Veliler ve Ögrencileri Okul Telasi Sardi

Okul alis verisinde harcamalarin önemli bir bölümünü olusturan kirtasiye ürünlerinde de fiyatlar, geçen yilin fiyatlarina paralellik gösteriyor.
Okul öncesinde tüm hazirliklarini tamamlayan kirtasiyeciler, okullarin açilmasiyla birlikte ögretmenlerden gelecek listeye göre ögrencilerin ihtiyaçlarina yanit verecek.
Ilimizde kirtasiyecilikle ugrasan Can Çetin, “Yüzde 90 oraninda bütün eksikliklerimizi tamamladik. Ana sinifi ve birinci sinif ögrencilerimiz için kanserojen madde içermeyen ürünler getirdik. Tamamiyla sagliga uygun olarak onlarin kullanimina sunduk. Pazartesi’den itibaren verilen listeye göre velilerimizde çocuklarinin ihtiyacini almak için bizlere ugrayacaktir. Velilerimiz kirtasiye ürünlerini alirken çocuklarinin sagligini da düsünerek Çin mali yerine TSE belgeli ürünleri tercih etsinler” dedi.
Yine kirtasiyecilikle ugrasan Hasan Ali Arli’da, “Ögretmenlerimizden bizim istegimiz liste verirken kirtasiyeci ismi vermemeleri. Seffaf olmalaridir. Onun haricinde hiçbir ayrim gözetmiyoruz. Ögretmenlerimiz velileri isim vererek kirtasiyecilere yönlendirmesinler. Velilerimizde özellikle ögretmenlerin önerdikleri kirtasiyecileri degil de, fiyat arastirarak istedikleri her yere gidip ihtiyaçlarini alsinlar” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284