Vilayetler Birligi Ilimize Anaokulu Yapacak

Merkezi Ankara’da bulunan ve her ay toplanan Vilayetler Hizmet Birligi Encümeninin Mart ayi toplantisindan dönen Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir müjdeli bir haber verdi.

Vilayetler Birligi Ilimize Anaokulu Yapacak
Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Encümen toplantisinda Vilayetler Hizmet Birliginin bir eseri olarak Karaman’a anaokulu yapmak isteklerini dile getirdi. Vilayetler Hizmet Birliginin 19 Mart 2012 tarih ve 13 sayili karari ile Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir’in teklifini kabul eden Vilayetler Hizmet Birligi, ilimize anaokulu yapimi için 500 bin liranin hemen gönderileceginin müjdesini verdi. Ilimizde anaokulu için yerin tespit edilerek projenin yapimi için gerekli ihale islemlerine baslanacagini dile getiren Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, böyle bir okulun Karamanimiza kazandirilmasinda emegi geçen herkese de tesekkürlerini bildirdi.
Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir 08–13 Nisan 2012 tarihleri arasinda Vilayetler Hizmet Birligi olarak Hollanda ve Belçika’da AB ve Mahalli Idareler ile ilgili kurum ve kuruluslari da ziyaret edeceklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284