YGS’ye Giren Ögrenciler Sinav Stresini Eglenerek Attilar

Karaman Il Emniyet Müdürlügü ile Milli Egitim Müdürlügü YGS’ye giren ögrencilerin sinav stresini üzerlerinde atabilmeleri için bir eglence programi düzenledi.

YGS’ye Giren Ögrenciler Sinav Stresini Eglenerek Attilar
Terörle Mücadele Subesi tarafindan önleme ve bilgilendirme faaliyetleri kapsaminda polis evi bahçesinde düzenlenen eglenceye Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ile Emniyet Müdür yardimcilari ve sinava giren ögrenciler katildi. Eglence öncesi konusan Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy açiklamasinda “Öncelikle bu programi düzenleyen emniyet müdürlügümüze çok tesekkür ediyorum. Pazar günü 1 Nisan sakasi gibi sizlerde böyle bir sakaya maruz kaldiniz ve sinava girdiniz. Insallah sinaviniz iyi geçmistir” dedi.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ise konusmasinda; “Sizlerle bizleri bulusturan Milli Egitim müdürümüz ve camiasina tesekkür ediyorum. Dün sizler gibi bizlerde bu siralardaydik. Belki bizler sizler kadar sansli degildik. Varsa devlet üniversitesi yoksa bos. Ondan dolayi bizler sizlerden daha sikintili, sizlerden daha zor süreçlerden geçtik. Sizler kadar at yarisina sokulmamistik buda bir gerçekti. Ben ve teskilatim 24 saat sizlerin hizmetindeyiz. Sizlerin rahati ve huzuru için dün yaptik bu günde, yarinda yapacagiz. Sizlerden tek istegimiz var. Belirlediginiz hedefe saglikli adimlarla yürümenizdir dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan sinava giren ögrenciler müzik esliginde oynayarak gönüllerince eglendiler.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284