Yükselen Deger: Toki Anadolu Lisesi

TOKI Anadolu Lisesi Okul-Aile Birligi Baskani Necati Kaya, ögrencisinin mezun olmasi nedeniyle Okul-Aile Birligi yönetim kurulundaki görevinin sona erdigini söyleyerek tüm çalisma arkadaslarina tesekkür etti.

Yükselen Deger: Toki Anadolu Lisesi
Baskan Necati Kaya görevde kaldigi yaklasik 1 yillik süre içinde okulumuza en iyi sekilde hizmet etmeye çalistiklarini ifade etti. 2011–2012 egitim-ögretim yilinda birçok basarinin kazanildigina dikkat çeken Baskan Necati Kaya, bu yil YGS’de Türkiye ortalamasi düserken okulumuzun basarisini %10 oraninda artirdigini söyledi. Bu basariya katkida bulunan Okul yönetimi, ögretmen ve ögrencilerimizi cani gönülden tebrik ediyorum dedi.
Ayrica 2011–2012 egitim-ögretim yilinda;
1. Il Milli Egitim Müdürlügünün düzenledigi Bilgi Yarismasinda il üçüncülügü,
2."Türkçem Eyvah!" ve" Komsu Köyün Delisi" isimli tiyatrolarin sergilenmesi.
3. Seref ACAR ve Ekibinin Siir Dinletisi
4. Bilgehan UYAR ve Ekibinin Müzik Dinletisi
5. Genç Beyinler Satranç Turnuvasi
6. Çanakkale ve Bursa Gezisi
7. Basketbol Il Birinciligi
8. Ayak Tenisi Takimi Il Birincisi
9. Futsal takimi Il Ikinciligi
10. Masa Tenisi Erkek Takimi Il Ikincisi
11.Masa Tenisi Kiz Takimi Il Üçüncülügü
12.Tenis Takimi (Kort) Il Ikincisi
13."Adalet" konulu siir yarismasinda il birinciligi, "Yardimlasma" konulu siir yarismasinda il birinciligi, "Sorumluluk" konulu siir yarismasinda il birinciligi, Kültür ve Turizm Müdürlügünün düzenledigi kompozisyon yarismasinda il birinciligi, "Mehmet Akif Ersoy" konulu siir yarismasinda il birinciligi, Çevre ve Orman Müdürlügünün düzenledigi "Orman ve Agaç Sevgisi" konulu kompozisyon yarismasinda il birinciligi, Polis konulu kompozisyon yarismasinda il üçüncülügü
Bu basarilarin bir yil gibi kisa bir süreye sigdirildigini belirten Baskan Necati Kaya bu tür hizmetlerin ve yarislarin bayrak yarisina benzemesi gerektigini belirtti. "Bize düsen hizmet alaninda görevimizi en iyi sekilde yaptigimiza inaniyorum. Simdi artik sira göreve yeni gelen arkadaslarimizdadir." diyerek konusmasina son verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284