Yumurtam Çatlamasin!

Özel Babaoglu Anasinifi, sira disi bir proje ile ögrencilerini yarinlara hazirlamaya, hem ögretmeye hem de egitmeye devam ediyor.

Yumurtam Çatlamasin!
Proje ile ilgili bilgi veren Babaoglu Koleji Müdürü Hilmi Erdogdu, “ Egitim ögretim sistemimizdeki degisik modellerin tartisildigi bu dönemde, biz egitimciler için degismeyen bir nesne çocuklardir. Amaç insanin egitimi ise onu sekillendirmek, gelecege hazirlamak ve ona sorumluluk bilinci asilamak görevlerimizin basinda gelir. Ana sinifi ögretmenlerimizin, minik ögrencilerimize uyguladigi “Yumurtam Kirilmasin” etkinligini, örnek olmasi nedeniyle sizlerle paylasmayi uygun gördük.  
Anasinifi ögrencilerimizin sorumluluk bilincinin gelismesini saglamak amaciyla "YUMURTAM ÇATLAMASIN” etkinligi yapilarak, miniklerimize yumurtalari dagitildi. Yumurtalari her gün evlerine götürüp getirdiler. Sahip çikma ve koruma görevi verildi. Miniklerimizin tasidigi yumurtalarin düzenli olarak takibi yapildi. Sorumluluk bilincini kavrayan, görevlerini eksiksiz yerine getirip bir hafta sonunda yumurtalarini kirmadan okula getiren ögrencilerimize, sertifikalarini verdik.
 Yavrularimiz, okullarimizda aldigi kaliteli egitimle yarinlara sorumlu bireyler olarak hazirlanmaktadir. Projeyi uygulayan anasinifi ögretmenlerimize, minik ögrencilerimize ve ögrencilerimizin ailelerine tesekkür ederim.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284