Akbank`tan Karamanli Esnaf Ve Sanatkâra Destek

Akbank, esnaf ve sanatkârlarin hayatini kolaylastirmaya yönelik hazirladigi özel ürün, hizmet ve çözümleri Karaman esnafinin hizmetine sundu.

 Akbank`tan Karamanli Esnaf Ve Sanatkâra Destek

Akbank, gelistirdigi özel ürün, hizmet ve çözümler ile Türkiye ekonomisinin kilcal damarlari sayilan esnaf ve sanatkarlara güç veriyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birliklerine yönelik çalismalar yapan Akbank, birliklere bagli üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Türkiye genelinde isbirlikleri baslatti. Akbank, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi üyelerine, ihtiyaç duyduklari finansman için rahatça geri ödeme imkani sunan "Oldugunda Öde Kredisi" ve bankacilik islemlerinde çesitli avantajlar içeren "Esnaf Destek Paketi"ni hizmete sunarak Karaman'li müsterilerinin de hayatlarini kolaylastirmaya devam ediyor.

Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birliklerine yönelik yapilan isbirligi protokollerinde yer alan "Oldugunda Öde Kredisi" ile oda üyelerine 12 ay vadeye kadar kredi imkani ve 1 yil içinde istenilen zaman ve tutarda geri ödeme seçenegi sunuluyor. Ayrica "Esnaf Destek Paketi" kapsamindaki Esnaf Destek Kredisi ile küçük isletmelerin finansman ihtiyaçlari, nakit akislarina uygun esnek ödeme plani ve özel faiz oranlariyla karsilaniyor. Esnaf Destek Kredisi'ne ilave olarak, pakette yer alan Kredi Karti ve vadesiz hesapta yeterli bakiye olmadiginda otomatik olarak devreye giren Ticari Arti Para Kredisi ürünlerinden yararlanan müsterilere 3 ay boyunca çesitli bankacilik ürünleri ücretsiz olarak sunuluyor.
Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez ve Akbank Bölge Müdürü Kadir Kesin tarafindan imzalanan protokol kapsaminda, birlik üyeleri "Oldugunda Öde Kredisi" ile istenilen zamanda ve tutarda geri ödeme imkanindan yararlanabilecegi gibi "Esnaf Destek Paketi" ile esnek ödeme plani ve özel faiz oranlariyla Esnaf Destek Kredisi kullanabilecekler. Ayrica, birlik üyelerine Esnaf Destek Kredisi ile birlikte Çek Karnesi, Kredi Karti, POS hizmetleri, Isyeri Plus ve POS Plus Sigortasi gibi ürünler ve hizmetler sunuluyor.
"Esnaf Destek Kredisi"nden yararlanarak Ticari Arti Para Kredisi ile Kredi Karti kullanan oda üyeleri,
3 ay boyunca Akbank subelerinden ayda 10 Havale, 10 EFT ve 10 Çek Tahsilati, Akbank Direkt Internet'ten sinirsiz Havale ve EFT ve ilave olarak 10 yaprakli Çek Karnesinden ücretsiz yararlanabiliyorlar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284