Ani Bisküvi’nin Basarisi Ödüllendirildi.

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Ani Bisküvi’ye ekonomide yaptigi yatirimlar ve büyüme hizi nedeniyle ödül verildi.

Ani Bisküvi’nin Basarisi Ödüllendirildi.
4-6 Aralik tarihlerinde Türkiye Ekonomi Politikalari Vakfi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafindan Istanbul Harbiye Kongre Merkezinde düzenlenen girisimcilik kongresinde Ani Bisküvi’ye TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu tarafindan ARABIA FASTY GROWTH 500 + TURKEY baskili madalya ödülü verildi.
Konuyla ilgili olarak Ani Bisküvi’den yapilan açiklamada, “Kongreye katilan Ekonomi Bakani Zafer Çaglayan, Gümrük ve Ticaret Bakani Hayati Yazici ile ABD Baskan Yardimcisi, sayisiz yerli ve yabanci is adamlari, yurt disindan 500’den fazla Arap kökenli ülke isadamlari ve yatirimcilari yaninda ülkemizin seçilen 100 firma yetkililerde küresel girisimcilik kongresine katilmislardir. Girisimcilik konularinda muhtelif etkinlikler ve açik oturumlar düzenlenmistir. THE ARABIA 500+ TURKEY ADLI PROJEDE Türkiye’den seçilen sirketler yaninda Yurtdisindan seçilmis sirketlere ödülleri TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu vermistir” dedi.
Kongrede Hisarciklioglu yaptigi konusmada "Sirketlerini ve ekonomimizi büyüten girisimcilerimize tebrik ediyorum” dedi.
TEPAV’in direktörü Güven Sak ise “Artik Türkiye de hizli büyüyen sirketleri taniyoruz Türkiye’de ekonomi politikalarin bu ve bunlara benzer sirketlerin büyümelerini daha da hizli sürdürebilecekleri ortami saglamaya odaklanmasi gerekiyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284