Bayram Çikolataniz Saray’dan

Bayramlik markalari olan Cevher, Sazende ve Seyr-i Sefa’ya en son Choco Almondue markasini ekleyen Saray, Kurban Bayrami’nda da agizlari tatlandiriyor. 200 gramlik ambalajlarda 5 TL olarak raflarda yerini alan Choco Almondue, özellikle karamel sevenler tarafindan begenilerek tüketiliyor.

Bayram Çikolataniz Saray’dan

Bisküvi ve çikolata sektörünün önde gelen markalarindan Saray; Cevher, Sazende ve Seyr-i Sefa bayramlik markalarina enson ekledigi Choco Almondue ile Kurban Bayrami’nda da agizlari tatlandiriyor.
200 gramlik paketlerde 5 TL olarak raflarda yerini alan gerçek çikolata içerisinde akiskan karamel dolgulu Choco Almondue, tadi ile bagimlilik yaratiyor. Dikkat çekici ambalaj tasarimi ile özellikle karamel sevenlerin begenerek tükettigi Choco Almondue ile Kurban Bayrami’nda da misafirlerinizin agizlari tatlanacak. Bayram ziyaretlerinde de hediye olarak götürebileceginiz Choco Almondue, karamel tutkunlarinin vazgeçilmezi olacak.
Saray Holding’in pazarlama sirketlerinden Trend Emtia Dagitim ve Gida Pazarlama AS Genel Müdürü Nedret Özel, tüketicilerin ürünlerinden keyif almasini ve güvenle tüketmesini saglama anlayisi ile çalismalarini sürdürdüklerini belirtti. Özel, “Yenilikçi, farkli ürünlerle hizmet sunma konusunda öncü ve uzman olma ilkemiz dogrultusunda tüketicilerimizin beklentilerine cevap verecek yeni ürünler sunmaya devam edecegiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284