Bayramda Agizlar Saray Ürünleri Ile Tatlaniyor

Kaliteli ve zengin ürün çesidi ile dikkat çeken Saray, Kurban Bayrami’nda da agizlari tatlandiriyor. Kurban Bayrami’nda klasik marka ile özdeslesmis çikolata ve misafire ikram edilecek çikolatalarin disinda seker çesitlerinden olusan ve markayi en iyi anlatan bir portföy olusturan Saray, özellikle raflarda Saray Roll Rex, Saray Cevher, Saray Cevher Ball, Saray Seyr-i Sefa ve Saray Sazende ürünleri ile öne çikacak.

Bayramda Agizlar Saray Ürünleri Ile Tatlaniyor

Bayramlarin vazgeçilmezi çikolata ve seker satislari Kurban Bayrami’nin yaklasmasi ile birlikte hiz kazanmaya basladi. Bisküvi ve çikolata sektörünün ve ayni zamanda bayramlik çikolatanin önde gelen markalarindan Saray da bu bayramda ürünleri ile agizlari tatlandirmaya devam ediyor.

Bayram için klasik marka ile özdeslesmis çikolata ve misafire ikram edilecek çikolatalarin disinda seker çesitlerinden olusan ve markayi en iyi anlatan bir portföy olusturan Saray, ulusal ve yerel magazalarda Saray Roll Rex, Saray Cevher, Saray Cevher Ball, Saray Seyri-i Sefa ve Saray Sazende ürünleri ile öne çikiyor. Birbirinden lezzetli ürünleri ile çikolata severlerin tercihi olan Saray, zengin ürün çesidiyle de dikkat çekiyor. Misafirlerinize ikram edeceginiz Saray’in çikolatalari ayni zamanda bayram ziyaretlerini de tatlandiriyor. Saray, kaliteli ve alternatifli ürünleri ile tüketicilere farkli seçenekler sunuyor.
Saray Holding AS bünyesinde bulunan Saray ürünleri satis ve dagitimini gerçeklestiren Trend Emtia AS Genel Müdürü Nedret Özel, “Bayramlar bizim için ayrica önem tasiyan ve farkliliklarimizi tüketicilerimize ürün lezzetlerimizle sunma firsatlari olarak gördügümüz satis dönemleridir” diyerek, bayramdan yaklasik üç ay öncesinden yogun bir çalisma temposuna girdiklerini söyledi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284