Bien, Pasta Tutkunlarini Unutmadi

Türkiye’yi ‘ilk’lerle tanistiran Bien, kruvasan lansmaninin ardindan ürün ailesine yepyeni lezzetler kazandirmaya devam ediyor.

Bien, Pasta Tutkunlarini Unutmadi

Pasta tutkunlarina özel üretilen Bien Mini Roll Cake, farkli lezzetleri bulusturmasiyla vazgeçilmezler arasindaki yerini alacak.
Yenilikçi ürünleriyle Türk damak tadina ismini yazdirmayi basaran Bien, ürün yelpazesini birbirinden iddiali tatlarla genisletiyor.  Pasta tutkunlari için özel üretilen Bien Mini Roll Cake ile farkli lezzetler bulustu. Vanilya kremali, çikolata kremali ya da karamel kremali çesitleri ile damakta dolu dolu pasta keyfi yasatiyor.
KEKE LEZZET KATTI
Nefis rulo kek içinde yogun kremasiyla damak tatlarina hitap eden Bien Mini Roll Cake, üstü çikolata ve findik parçaciklariyla kapli bir lezzet. Her tadisinizda kendinizi çok özel hissettirecek bir keyif olan Bien Mini Roll Cake, vanilya büyüsüyle lezzetlendirildi. Çikolata Kremali çesidi ise, findik parçaciklariyla kapli yogun çikolata keyfi sunuyor. Karamel Kremali ise; çikolata, karamel ve kekin büyüleyici birlesiminden olusuyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284