Binlerce Kisiye Key Müjdesi

SGK ve Tasfiye Halindeki Emekli Sandigi uzmanlari, el fenerleriyle arsivlerde yaptiklari aramalarda yeni KEY bilgilerine ulasti.

Binlerce Kisiye Key Müjdesi
5 bin 425 hak sahibine 8 Ekim’den itibaren ödenecek toplam tutar 2.3 milyon lirayi bulacak.
Bugüne kadar yapilan KEY ödemelerinden yararlanamayan hak sahipleriyle ilgili yürütülen çalismalar sonuç verdi. SGK ve Tasfiye Halindeki Emekli Sandigi uzmanlarinin, el fenerleri ile arsivlerde yaptiklari incelemeler sonucunda, 5 bin kisinin daha bilgilerine ulasildi. Bilgilerin güncellenmesinin ardindan 5 bin 425 kisinin ödeyecekleri tutarlar hesaplanarak, yayinlanmasi için Resmi Gazete’ye gönderildi. Ödemelerin ise, 8 Ekim’den itibaren yapilmasi planlaniyor. Yapilan hesaplama sonucunda, 5 bin 425 KEY hak sahibinin 9 bin 881 liralik ana para ve 427 bin liralik da nema alacagi çikti. Ayni kisilere Emlak Gayrimenkul Yatirim Ortakligi payi olarak da 1.9 milyon liralik, faiz olarak 418 bin liralik ödeme yapilacak. 5 bin kisiye yapilacak toplam ödeme ise 2.3 milyon liraya ulasacak. Hak sahiplerinin ödemeleri ise Ziraat Bankasi tarafindan gerçeklestirilecek.
Yakinda ödemeler yapilacak
Tasfiye Halindeki Emlak Bankasi’nin ve Sosyal?Güvenlik Kurumu’nun (SGK), KEY ödemesinden bilgileri eksik oldugu için yararlanamayan kisilerle ilgili çalismasi sürüyor. Tasfiye Halindeki Emlak Bankasi Yönetim Kurulu Baskani Zeki Sayin, konuyla ilgili yaptigi degerlendirmede, kamu kurumlardan gelen bilgiler dogrultusunda, yeni listelerin hazirlandigini ifade etti. Sayin, listelerle ilgili yapilan çalismalar sonucunda önümüzdeki günlerde hak sahiplerine yeni ödemelerin yapilacagina isaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284