Bir Saray Bisküvi Klasigi Çikonella Yenilenen Kutusuyla Simdi Daha Lezzetli

Birbirinden lezzetli ürünleri ile hem çocuklarin hem de yetiskinlerin gözdesi Saray Bisküvi`nin sevilen tadi Çikonella artik yeni kabinda. Etkileyici bir tasarim çizgisiyle yeniden dizayn edilen 500 gramlik kaplari ve arttirilan findik lezzetiyle Çikonella keyfi artik çok daha uzun sürecek.

Bir Saray Bisküvi Klasigi Çikonella Yenilenen Kutusuyla Simdi Daha Lezzetli

Türkiye'nin sevilen bisküvi markasi Saray’in en çok tercih edilen ürünlerinden Çikonella, yenilenen tadi ve yarim kiloluk yeni ambalajiyla tüketiciyle bulusuyor.
Saray Bisküvi, Çikonella'nin hem içeriginde hem de görünümünde yenilik yapti. Yenilenen kakaolu findik ezmesi Çikonella, krem çikolata sevenlerin tutkusu olacak.
Yeni Çikonella'da artan findik orani lezzeti katliyor. Anneleri, çocuklari için bu lezzete davet ediyor. Çikonella'nin kutusu da son derece titiz bir tasarim anlayisinin ürünü olarak karsimiza çikiyor. Üstelik yarim kiloluk yeni ambalaji ile kakaolu findik ezmesi keyfi artik çok daha uzun sürüyor.
Yenilenen Çikonella’nin 500, 400 ve 150 gramlik seçeneklerine pek çok ulusal ve yerel zincirler ile seçkin marketlerden ulasilabiliyor.
Yogunlastirilmis findik lezzeti ile yenilenen Çikonella'nin lezzet ile kaliteyi birlestiren yeni tadi, tüketiciye iyi seyler hissettiriyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284