Cheesecake Lezzeti Artik Yani Basinizda

Türkiye’yi ‘ilk’lerle tanistiran Bien, kruvasanin ardindan sevilen lezzet cheesecake’i dünyada ilk kez paketleyerek pazara sundu. Artik caniniz tatli bir mola çektiginde bir dilim BienCheesecake yani basinizda.

Cheesecake Lezzeti Artik Yani Basinizda

Kruvasanlansmaninin ardindan Bien, Türkiye’yi ilklerle tanistirmaya devam ediyor. Tatlidan vazgeçemeyenlerin begenilen lezzeti cheesecake dünyada ilk kez paketlendi. Caniniz tatli bir mola çektiginde, BienCheesecake’in doyurucu ve ferahlatici lezzeti istediginiz zaman, istediginiz yerde yaninizda.
“Cheesecake olsa da yesem” demeyin, çantanizda tasiyin.
Gerçek gurme lezzeti BienCheesecake; sokakta, trafikte, ofiste, okulda yaninizda olsun. Dopdolu limonlu kremasi, doyurucu lezzeti ve pratik ambalajiyla bir dilimBienCheesecake, size benzersiz bir gurme deneyimi yasatsin.
GEÇMISTEN GÜNÜMÜZE CHEESECAKE KEYFI
Cheesecake’in ortaya çikisi bundan 4000 yil öncesine Antik Yunan dönemine dayaniyor. Oradan Roma’ya, Avrupa’ya ve Amerika’ya uzun bir serüven yasiyor. Bu serüvende birçok ünlü isim ve tatli meraklilari tarafindan tarifi gelistiriliyor ve bugünkü sevdigimiz kivamina ulasiyor. Iste binlerce yildir insanlari mutlu eden ve büyük emeklerle gelistirilen bu lezzet, simdi BienCheesecake ile size çantanizda tasiyabileceginiz kadar yakin.
PAZARDA “SIMSEK” HIZINDA ILERLIYOR
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kurulusu arasinda yer alan Simsek A.S.; gofret, kek, kraker, bisküvi ve çikolata gruplarindaki ürünleriyle global ölçekte güçlü bir oyuncu. Avrupa’dan Afrika’ya, Asya ve Avustralya’dan Amerika’ya kadar 100’ü askin ülkeye ihracat gerçeklestiren Simsek, 300’ün üzerinde ürün çesidine sahip. Bugün Simsek A.S; 95.000 m2’si kapali 40.000 m2’si açik olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1600’ü askin çalisani ile lezzet dolu ürünler sunuyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284