Çikilop Sanal Âlemde Kazandiriyor

Saray, 7’den 70’e herkesin vazgeçilmez lezzeti haline gelen Çikilop’u sanal aleme tasidi.

Çikilop Sanal Âlemde Kazandiriyor

cikilop.com.tr’de bulusan ‘Çikilopseverler’, satin aldiklari çikilop paketlerinden çikan sifre araciligiyla site üzerinden çikilop yapmayi ögrenirken ayni zamanda hediye kazanma sansi yakaliyor.
400’e yakin ürün çesidiyle 7’den 70’e herkesin hayatina tat katan Saray, çocuklari sanal alemde kurdugu oyun platformunda bulusturuyor. Yeni hayata geçen web sayfasi cikilop.com.tr adresiyle çocuklarin eglence dünyasina yeni bir sayfa ekleyen Saray, çocuklarin oyun ihtiyaçlarini zararli içeriklerden uzak, egitici bir yaklasim ile karsiliyor. Satin alinan 12’lik Çikilop ve 160 gramlik Çikilopçuk paketlerinde yer alan sifrelerle siteye giris yapan çocuklar, kurduklari fabrikada Çikilop yapimini ögrenirken hediye kazanma sansi yakaliyorlar. Milli Piyango gözetiminde gerçeklestirilecek ve paketten çikan her sifrenin bir katilim hakki kazandirdigi çekilis ile 3 kisi sirasiyla; Play Stasion 3, Sony PSP ve Nintendo Wii sahibi olacak.
Her pakette 20 oyun hakki sakli
Çikilopçuk’un hindistan cevizli ve çilekli çesitleri de bulunuyor. Çocuklar, cikilop.com.tr’de yapmak istedikleri çikilop çesidine göre farkli malzemeler kullanabiliyor. Gerçek üretim asamasinin bir benzeri olan oyunda, Çikilop yapiminda kullanilan malzemeler kullaniliyor. Her Çikilop paketi, yeni bir sifre, her sifre de 20 oyun hakkini beraberinde getiriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284