Denizbank Ile Esnaf Odalari Arasinda Protokol Imzalandi

Karaman ESOB Üyelerini Isletme Kartla Tanistiriyor.

 Denizbank Ile Esnaf Odalari Arasinda Protokol Imzalandi

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklilasan Denizbank ile Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi arasinda imzalanan protokolle Denizbank’in esnafa özel projesi ‘Isletme Kart’ üzerinden Karaman ESOB üyesi girisimcilerin hizmetine sunuluyor.

Sahip oldugu finansal portal anlayisiyla müsterilerinin ihtiyaçlarina uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank esnafin ülke ekonomisi için katkisini biliyor ve esnafi desteklemeye devam ediyor. DenizBank, üyelerine cazip kosullarda finansman saglamaya yönelik çalismalarini araliksiz sürdüren Karaman Esnaf ve Sanatkârlar odalari Birligi ile is birligi protokolü imzaladi. Yapilan protokolde Karaman ESOB üyesi isletmeler Türkiye’deki en yenilikçi uygulamalardan olan “Isletme Kart” ile tanismis oldu. Karaman’da 23 Mayis 2012 Çarsamba günü yapilan protokol imza töreni, DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Sanli, DenizBank Orta Anadolu Satis Müdürü Cevdet Akcan, DenizBank Karaman Sube Müdürü Hakan Atay ve Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskan Vekili Bekir Sager2in katilimlariyla gerçeklesti. Yeni proje isletme kartta var olan tüm özelliklere ek olarak Karaman esnafinin hayatini kolaylastiran yeni bankacilik hizmetleri ve avantajlarini içeriyor.
Denizbank’in esnafa özel projesiyle isletme kart sahibi girisimciler hesaplarinda para olmasa dahi kurtaran hesap ile acil nakit sikintilarini çözebilecekler. DenizBank Karaman ESOB arasinda imzalanan protokol kapsaminda,  Karaman ESOB üyelerinin yillik oda aidati sorunu ortadan kalkiyor. Her ay düzenli olarak harcamalarini isletme kart ile yapan Karaman ESOB üyeleri hem harcarken kazaniyor hem de yillik oda aidati DenizBank tarafindan ödeniyor. Esnaf ayrica ister subeden ister ATM den taksit ticari kredi kullanip alternatifler dogrultusunda nakit akisina uygun geri ödeme seçeneklerinden de uygun vade imkânindan yararlanabilecek. Sirket kredi karti özelligiyle de isletme sahibi ve çalisanlari yurt içi ve yurt disinda isletmeleri adina yapacaklari tüm harcamalarda isletme karttan faydalanabilecekler. Yapilan is birlikleri sayesinde avantajli alisveris olanaklari sunan isletme kart esnafimiza harcarken de kazandiracak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284