Denizbank, Karaman Esnafiyla Iftarda Biraraya Geldi

Isletmelerin ihtiyaçlari dogrultusunda gelistirdigi özellestirilmis ürün ve hizmetleri ile farklilasan Denizbank KOBI Bankaciligi yetkilileri, düzenlenen iftar yemeginde Karaman esnafi ve 14 Esnaf Odasi Baskani ile bir araya geldi.

Denizbank, Karaman Esnafiyla Iftarda Biraraya Geldi
Çankaya Kebap’ta düzenlenen iftar yemeginin ev sahipligini Denizbank Orta Anadolu Bölge Satis Müdürü Cevdet Akcan ile Denizbank Karaman Sube Baskani Hakan Atay yaparken, Karaman’in önde gelen 14 esnaf odasi baskani ve bölge esnafini agirlama imkanina sahip oldular. Iftar yemeginde davetliler ile tek tek sohbet eden Denizbank yetkilileri, esnafin ihtiyaçlari ve beklentileri hakkinda bilgi aldilar. Ayrica Denizbank’in KOBI’ler için özel olarak tasarladigi Isletme Kart ürününü de tanittilar.
Iftar yemeginde konusan Akcan, “Denizbank olarak esnafimizla bir araya gelerek ayni sofrada bulusmaktan son derece memnunuz. Bölge esnafinin ihtiyaçlari ve taleplerine yönelik çözümler bulmak bizler için en büyük öncelik durumunda. Bu hedefe dogru Karaman subemiz ile birlikte canla basla çalisiyoruz. Bu vesile ile hem dertlerini dinleme hemde ürünlerimizi tanitma imkani buldugumuz için mutluyum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284