Denizbank’la Yazarkasa Pos Dönemi 1 Temmuz’da Basliyor

Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklilasan Denizbank, MT Bilgi Teknolojileri isbirliginde hem POS hem yazarkasa özelligi tasiyan yazarkasa POS`u hizmete sundu. KOBI`ler Isletme Kart ile harcama sözü vererek, yazarkasa POS`a ücretsiz sahip olabiliyorlar. Denizbank, yazarkasa POS için taksitlendirmeden uygun komisyon oranlarina kadar birçok firsat daha sunuyor.

Denizbank’la Yazarkasa Pos Dönemi 1 Temmuz’da Basliyor

Esnaf ve sanatkârlara getirdigi özel çözümlerle girisimcinin hayatini kolaylastiran Denizbank, hem POS hem yazarkasa özelligi tasiyan yazarkasa POS'u ilimizde tanitti. ÇANKAYA Kebap Restorant 'da yapilan tanitim toplantisina Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Sanli, Orta Anadolu Bölge Satis Müdürü Cevdet Akcan, Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, Ticaret Borsasi Baskani Ekrem Bastug, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskan Vekili Bekir Sager, esnaf odalari baskanlari ile basin mensuplari katildi.
Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Sanli, tanitim toplantisinda yaptigi konusmada esnafin hayatini kolaylastirmak için Türkiye'de yine bir ilk'e imza attiklarina dikkat çekti. Sanli , "Basta esnafimiz olmak üzere tüm KOBI'ler için 2008'de Isletme Kart'i gelistirdik ve piyasada lider oldugumuz bu ürünümüzün bugün yaklasik 235 bin kullanicisi var. Genel anlamda Denizbank KOBI Bankaciligi olarak, tüm KOBI'lere ve esnaf basta olmak üzere isletme sahiplerine özel kredi ürünlerinden yatirim ürünlerine, leasing / faktoring islemlerinden dis ticaret, sigorta ve POS hizmetlerine kadar birçok ürün ve hizmeti sunuyoruz. Kisa bir süre önce ise MT Bilgi Teknolojileri isbirliginde yazarkasa POS'u gelistirdik. Hem yazarkasa hem de POS olarak kullanilan bu ürünü su anda sadece DenizBank sunuyor. 1 Temmuz 2013'ten itibaren özellikle ayaga hizmet götüren restoranlarin, sucularin, tüpçülerin ve mobil hizmet götüren tüm esnafin ilgili kanun geregi yazarkasa POS'u kullanmasi zorunlu olacak. Denizbank olarak bizi tercih edecek esnafimiza önemli kolayliklar getiriyoruz. Denizbank KOBI Bankaciligi farkli, hizli, kolay, ve teknolojik çözümlerle inovasyonu KOBI'lere ulastiriyor. Zaten zorunluluk olan bu ürünün Isletme Kart ile alinmasinin birçok avantaji var. Bizimle beraber bu bu sisteme geçenler önemli bir avantaj yakalamis olacak. Esnafimizin sadece yaninda degil, ayni zamanda onlarla birlikte hareket eden taraf olarak ekonomimizin can damari olan KOBI'lerimiz için yenilikçi ürün ve hizmetleri gelistirmeyi sürdürecegiz." dedi.
Yazarkasa POS; POS'tan islem yapildigi anda ayni zamanda yazarkasa fisi de kesilmesini saglayan bir ürün ve mobil olarak da tasinabiliyor. Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj saglayan Yazarkasa POS fisleri "Serbest Meslek Makbuzu" olarak kabul edilecek. Yazarkasa POS ile esnaf çift maliyet (Yazarkasa ve POS) yaratmadan, tek ürünle çözüme kavusuyor.
Yazarkasa POS ürününü Denizbank araciligi ile edinmek isteyen müsterilere çesitli avantajlar sunuluyor. Firmalar, Isletme Kart ile harcama sözü vererek, yazarkasa POS'a ücretsiz sahip olabiliyorlar. Isletmeler aylik ciro taahhüdü ve komisyon oranini seçerek, yazarkasa POS cihazina ücretsiz sahip olacak. Isletmeler ayrica cihaz bedelini pesin ödeyerek yazarkasa POS'a sahip olabiliyor ve bunun yaninda uygun komisyon oraniyla çalisma firsati yakalayabiliyorlar. Denizbank Isletme Kart ile yazarkasa POS için pesin fiyatina 36 ay taksit imkâni da bulunuyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284