Duru Bulgur’dan Pratik Pilav

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve kendileriyle gurur duydugumuz Duru Bulgur yeni ürünü Vital Pratik pilavi piyasaya sundu.

Duru Bulgur’dan Pratik Pilav

Üç çesit olarak hazirlanan pratik pilav hem tavada, hem de mikrodalgada 3 dakika gibi kisa sürede hazirlanarak sofralarda yerini aliyor. Duru’nun yeni ürünün özellikle bekar yasayanlar, üniversitede okuyan ögrenciler ile serbest meslek sahipleri tarafindan ragbet görmesi bekleniyor.
Duru Bulgur Pazarlama ve Finans Müdürü Mehmet Ali Orduoglu, Vital markasinin nasil dogdugunu ve hedeflerinin ne oldugu konusunda verdigi bilgide, “Firmamiz 1935 yilinda kurulmus ve yaklasik 80 yildir sektöre hizmet eden bir firma. Hazir yemek sektöründe ilk defa hazir pilavi firmamiz yapti. Çesitlerimiz Mercimekli, sade ve sebzeli olmak üzere üç çesittir. Yogun is yasaminda zamani en iyi sekilde degerlendirmek adina hazir yemegin biraz daha fazla tüketilmeye basladigini düsünmeye basladik. Çünkü böyle bir sektör var. Bizde bu sektöre girmeyi düsündük. Öncelikli hedefimiz hazir yemek kültürü suanda Avrupa’da daha yaygin oldugu için öncelikle bu ürünü Avrupa piyasasina sunduk. Iç piyasada da ögrenci gruplari olsun, hazir yemek tüketen gruplara bunlari tavsiye ediyoruz. Hedefimiz kisa sürede Duru Vital’i hedefledigimiz yerlere ulastirmak” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284