Ekrem Bastug Hizmet Seref Ödülü Aldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin 67. Genel Kurulunda Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug Hizmet Seref ödülü aldi.

Ekrem Bastug Hizmet Seref Ödülü Aldi
10, 20 ve 51 yil süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine, hizmet seref belgesi ve plaketleri geçtigimiz hafta sonu TOBB’un Ankara’daki Birlik Merkezi’nde yapilan törenle verildi.
Türkiye’nin en büyük sivil toplum kurulusu olan TOBB bünyesinde 10.yilini dolduran ve bu süre içinde yaptigi çalismalar ile herkesin takdirini kazanan Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug 67. Genel Kurul öncesinde düzenlenen törenle Hizmet Seref Belgesi ve plaketini TBMM Baskani Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakani Hayati Yazici ve TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun elinden aldi.
Bastug tören sonrasinda TOBB bünyesinde 10 yildir süren bir hizmet dönemimiz oldu. Bu dönemde hep Karaman’in gelismesi, ilerlemesi için çalistim. Elimizden geldigi kadar bunda da basarili oldugumuzu düsünüyorum.10.yilin ardindan böylesine onur verici bir ödüle layik görülmek mutluluk verici” diyerek sözlerini noktalayan Bastug, 18 Mayis tarihinde Gümrük ve Turizm Isletmeleri Tic.As.Genel Müdürlügünce yapilan seçimlerde Türkiye genelindeki 17 borsa arasindan Gümrük Isletmeleri Danisma Kurul üyeligine tekrar seçilerek yürütmekte oldugu görevine devam etmis oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284