Eldenele’den Vazgeçilmez Bir Lezzet Daha: Flamenko

Pazarda 400’den fazla ürün çesidi ile yer alan gida sektörünün önde gelen markalarindan Saray Holding’in markasi Eldenele, gofret pazarina sundugu Flamenko ile iddiali. 140 gramlik ambalajlarda sütlü çikolatali kremali ve vanilyali süt kremali olarak raflarda yerini alan Flamenko, tüketiciler tarafindan tam not aldi.

Eldenele’den Vazgeçilmez Bir Lezzet Daha: Flamenko
Gida sektörünün ilk üç markasi arasinda yer alan ve ürün yelpazesini her geçen gün genisleten Saray, ürün yelpazesine yeni bir ürünü daha ekledi. Saray Holding’in markalarindan Eldenele, gofrette yeni bir tat olan Flamenko’yu tüketicilerin begenisine sundu.
140 gramlik ambalajlarda vanilyali süt kremali ve sütlü çikolatali kremali olmak üzere iki çesidi bulunan Flamenko, incecik gofret yapraklarinin arasindaki yogun kremasi ve enfes tadi ile tüketiciler tarafindan çok begenildi. Hafif, agizda dagilan, çitir çitir yapisi ve tadina doyulmaz kremalariyla çay saatlerinin vazgeçilmezi olan Flamenko’nun, evde okulda, ofiste ve günün her aninda zevkle tüketilen bir ürün olacagi belirtiliyor.
Saray Holding’in pazarlama sirketlerinden Göktug Ihtiyaç Maddeleri Sekerleme ve Toplama Maddeleri San. AS Genel Müdürü Nedret Özel, “Hayata tat katmak için çiktigimiz yolda, insanlari mutlu etmek ana hedefimizdir” diyerek, pazara yeni ürünler sunmaya devam edeceklerini bildirdi. Özel, “Tüketicilerimizin isimizin asil sahibi oldugunu biliyoruz ve onlara deger veriyoruz. Bu anlayis dogrultusunda pazara yenilikçi farkli ürünler sunma hedefi ile çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284