Greeneco Enerji Yeni Bir İstihdam Atağı Yapmaya Hazırlanıyor

Türkiye'deki artan enerji ihtiyacının ithal girdiye ihtiyaç duymaksızın çevreci, yerli ve yenilenebilir kaynaklarla karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla Saray Holding ve Acarsan Holding ortaklığı ile kurulan Greeneco Enerji, yatırımlarına devam ederken, İşadamı Sami Özdağ, yenilik ve teknolojiye dikkat çekti.

Greeneco Enerji Yeni Bir İstihdam Atağı Yapmaya Hazırlanıyor

Sosyal paylaşım hesabından üretime dayalı projelere vurgu yapan İşadamı Sami Özdağ,  “Akıl ve beden teri kutsaldır. İnsanlık ve ülkemizin refahı için üretken'lik ve üretim olmazsa olmazımızdır. Ülkemizde daha fazla Bilim, teknoloji, sistem, digital yazılım, hizmet, sanat ve yenilikçi ürünler üretmeliyiz.”dedi.

Öte yandan Şirketler Greeneco'dan yatırım ve istihdam atağını da büyütüyor.

Saray, yenilenebilir enerji sektörüne yeni tesis kurulumu anlaşmasıyla 240 Milyon dolarlık yatırımda bulunan Greeneco Enerji şirketi ile bu yıl 2017 yılı sonuna kadar yaklaşık 450 kişilik ek istihdam yapmayı hedeflediği bilgi edinildi.

2012 yılında, 110 milyon dolar değerinde çevreci bir proje olarak yola çıkan ve o tarihten bu yana sektöre düzenli olarak yatırım yapmaya devam eden Greeneco Enerji, sağladığı istihdamla da alanının önde gelen oyuncuları arasında yer alıyor.

Greeneco Enerji şimdi de yeni bir yatırıma imza atarak, 2017 için mevcut kadrosuna ek yaklaşık 450 kişilik yeni bir istihdam atağı yapmaya hazırlanıyor.

Greeneco Enerji, Türkiye'deki ithal enerji ihtiyacının minimum seviyeye indirilebilmesi amacıyla çalışmalarını yürütürken, diğer yandan öncelikli hedefini de iç piyasadaki canlılığı arttırarak bu anlayışla yeni yatırımlar ve yeni istihdamlara olanak sağlıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerem
Kerem - 7 yıl Önce

Karamanımıza, Anadolu'ya en büyük hizmet veren ülkesini en çok sevendir, üreten üretimi teşvik eden yatırım yapan her zaman kutsaldır. Her zaman kazanır. Tebrik ederim.

SIRADAKİ HABER

banner284