Inovatif Kayar Kapi Operatörü Üretimi` Projesinin Tanitimi Yapildi

Mevlana Kalkinma Ajansi tarafindan finanse edilen Iktisadi ve Sosyal Kalkinma Mali Destek Programlari kapsaminda yürütülen `Inovatif Kayar Kapi Operatörü Üretimi` projesi ile üretilen yerli kapi motoru düzenlenen bir kokteyl ile tanitildi.

Inovatif Kayar Kapi Operatörü Üretimi` Projesinin Tanitimi Yapildi
White Rose fabrika alaninda gerçeklestirilen proje açilis törenine Vali Vekili Latif Memis, MEVKA Proje uzmanlari ve Is adamlariyla çok sayida davetli katildi.
White Rose fabrika alaninda yapilan kokteylde konusan Sirket Genel Müdürü Adem Kocatürk Yanakayar kapi motorunun arge çalismalari TUBITAK projesiyle gerçeklestirilirken üretiminin ise MEVKA projesiyle yapildigini söyledi.
Proje kapsaminda üretilen motorun teknik özellikleri hakkinda bilgi veren White Rose Yönetim Kurulu Baskani Musa Akgül ise Motorun yüzde yüz yerli yapim oldugunu ve Türkiyenin Ilk yanakayar kapi motoru oldugunu belirterek Elektromekanik kapi operatörleri, yol blokaj sistemleri, konularinda faaliyet gösteren firmada, yine bu alanda kayar kapi sistemleri, kapi motorlari, mantar ve road blocker ürünleri üretildigini sözlerine ekledi.
Yapilan konusmalarin ardindan Vali Vekili Latif Memis, Sirket Genel Müdürü Adem Kocatürk ve White Rose Yönetim Kurulu Baskani Musa Akgül ile birlikte fabrika alanini gezerek burada yetkililerden çalismalar ile ilgili olarak bilgiler aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284