Karaman Çagri Merkezi Açildi

Türk Telekom tarafindan Belediye Hizmet binasinin ikinci katinda çalismalarini sürdüren AssisTT Çagri Merkezi’nin açilisi Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Türk Telekom Grubu CEO’su Rami Aslan ve Grup Bireysel Is Birimi CEO’su Erkan Akdemir tarafindan yapildi.

 Karaman Çagri Merkezi Açildi

Açilista konusan Türk Telekom Grup Bireysel Is Birimi CEO’su Erkan Akdemir, çagri merkezlerinin müsteri memnuniyetini artiran hizmetler verdigini belirtti.

Akdemir, “Son yillarda diger alanlarda oldugu gibi Çagri Merkezi büyümesinde de sektör ortalamasinin üzerinde büyüyen bir grubuz. Suanda 43 ilde çagri merkezi var. Bunun 24 tanesi bizim gruba ait. 33 farkli lokasyonda yaklasik 7 bin kisiyle hizmet veriyoruz. Çagri merkezlerinin beraberinde getirdigi bu büyük istihdam firsatinda ve ekonomik canlilikta Türk Telekom grubu olarak bizde büyük pay sahibiyiz” dedi.
Çagri merkezlerinin önemli bir istihdam yuvasi oldugunu belirten Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan ise, “Dünyada bilgi ve iletisim teknolojilerinde hizli degisim ve dönüsümle birlikte artik yeni istihdam alanlari olusmaya basladi. Insanlarin tüketim kaliplari degismeye basladi. Davranis sekilleri degismeye basladi. Zaman planlamasi yine degismeye basladi. Iste bu gelismeye paralel olarak Türkiye’mizde dünyadaki gelismelerin biraz daha gerisinde olmakla birlikte çagri merkezleri yavas yavas yayilmaya basladi. 43 ilde çagri merkezlerimiz var. Burada 100 bin civarinda vatandasimiz istihdam ediliyor. Karaman’da da bir çagri merkezi kurduk. Karaman’in istihdamina katki saglasin istedik. Özellikle lise mezunu ve üstü olan kardeslerimizin is sahibi olmalarini istedik. Bu çerçevede belediyemizin üst katinda böyle bir çagri merkezi kurduk. Suanda burada 250 Karamanli gencimiz çogunlugu bayan olmak üzere çalisiyorlar. Ailelerine maddi açidan katki sagliyorlar. Ben bu kardeslerimi kutluyorum” dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Assistt Çagri Merkezinin açilisini Bakan Elvan, Türk Telekom Grubu CEO’su Rami Aslan, Grup Bireysel Is Birimi CEO’su Erkan Akdemir, Vali Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan birlikte yapti. Açilis sonrasinda Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan Çagri Merkezine gelen çagrilara yanit verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284