Karaman’ın Yeni Oteli Aralık Ayında Hizmete Açılıyor

İlimizde turizm potansiyelinin artırılması ve konaklama ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla yürütülen otelcilik sektörüne Aralık ayında yeni bir isim daha katılıyor.

Karaman’ın Yeni Oteli Aralık Ayında Hizmete Açılıyor

İsmi her ne kadar tartışma konusu olsa da Türkçe’de yeni anlamına gelen New Karaman Otel, Aralık ayı itibariyle hizmet sektörüne giriş yapacak.

New Karaman Otel Genel Müdürü İlker Gezer otel hakkında verdiği bilgide, “New Karaman Otel şehir merkezinde yer alan konumu, son teknoloji ile donatılmış 106 modern odası ve güler yüzlü ekibi ile konaklamalarınızı kusursuz hale getirmeyi kendine ilke edinmiştir. 4 yıldızlı olarak hizmet verecek olan otelimizde 86 adet Standart Oda, 18 adet Deluxe Oda, 1 adet Engellilere özel oda ve 1 adet King Suit mevcuttur. Türk ve dünya mutfaklarından seçme eşsiz yemeklerin sunulacağı Orange Restaurant, eşsiz şehir manzarası eşliğinde en seçkin alakart yemekleri alabileceğiniz Aura Roof Restaurant&Bar, günün her saatinde taze ve sağlıklı içeceklerin ve aperatiflerin bulunduğu Lobby Launge Bar ve Teras Bistro Cafe&Bar ile standartların ötesinde bir hizmet verecektir. Kına, nişan, düğün, seminer, kongre ve özel toplantılarınızı yapabileceğiniz, en son teknoloji ile donatılmış 3 adet modern ve ferah toplantı salonları, geniş fuaye alanları ve 200 araçlık otoparkı ile organizasyonlarınız unutulmaz deneyimlere dönüşecektir. Otelin bünyesinde bulunan toplamda 600 m² alana kurulu bay ve bayan olmak üzere birbirinden bağımsız iki ayrı kullanım alanı olan Çakra Spa Center; fitness salonları, hamamları, saunaları, buhar odaları, masaj salonları, kapalı yüzme havuzları, jakuzileri, özel dinlenme alanları, kar çeşmesi, macera duşları, şok kova duşu ve en taze ürünlerin sunulacağı Vitamin Barı ile günün bütün yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız. New Karaman Otel; hizmet kalitesinden ödün vermeden misafirlerimize hak ettiği değeri vererek kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak ve vazgeçilmez mekanların başında gelecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 17:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Uyar
Bayram Uyar - 5 yıl Önce

Adresinizi ogrenebilirmiyim

SIRADAKİ HABER

banner284