Milkman’den İki Yeni Lezzet

Milkman, iki yeni lezzeti Fındıklı Süt ve Cevizli Süt’ü piyasaya sürdü

Milkman’den İki Yeni Lezzet

Saray Holding’in süt ve süt ürünlerinde doğal, sağlıklı ve yenilikçi lezzetlerinin mimarı Milkman, iki yeni ürününü daha tüketicilerin beğenisine sundu. Milkman’in yeni tatları cevizli ve fındıklı sütler, hem içerdikleri vitaminleriyle sağlıklı beslenmeye yardımcı oluyor hem de farklı tatları ile tüketicileri yepyeni lezzet deneyimleriyle buluşturuyor.

Milkman Fındıklı Süt, kolestrol düşürücü bitkisel sterollerce, folik asit ve Omega-3, oleik asit bakımından zengin ve kalp dostu olan fındığı sütle buluşturuyor. Aynı zamanda demir, potasyum, kalsiyum, magnezyum ve çinko gibi minerallerce de zengin olan fındık, güçlü antioksidan etkisi ve kansere karşı önleyici özelliği ile dikkat çekiyor. Milkman Cevizli Süt ise kalp fonksiyonlarını iyileştiren, doymamış yağ asidi içeriğince zengin olan ceviz ile sütün muhteşem uyumunu bir arada sunuyor. Milkman’in yeni ürünü; Omega-3 yağ asitleri, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, iyot, selenyum gibi minerallerce zengin olan ve A, C, E, K ve B vitaminlerini barındıran cevizi sütle buluşturarak yepyeni bir lezzet sunuyor.

Milkman’den sağlıklı yaşamın anahtarı

Sağlıklı yaşam açısından büyükten küçüğe pratik çözüm sunan Milkman Fındıklı Süt ve Milkman Cevizli Süt’ün bir bardağı D ve B12 vitaminleri, folik asit, kalsiyum ve fosforun 4 yaş ve üzeri sağlıklı bireyler için günlük referans alım değerinin yüzde 37,5’ini karşılıyor.

Türkiye’nin her yerindeki Migros’larda satışa sunulan Milkman’in yeni lezzetleri yüzde 5 oranında özenle seçilmiş fındık ve cevizlerin steril işlemlerden geçirilmesinin ardından öğütülüp, yarım yağlı inek sütü ile karıştırılmasıyla hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2018, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284