Saray Imıs’17 Passıon’da Gençlerle Buluştu

Türkiye’nin sevilen atıştırmalık markası Saray, Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından gerçekleşen IMIS’17 PASSION’a katıldı. Etkinlikte katılımcılara özel bir hafıza oyunu düzenleyen Saray, logo eşleştirme oyununu en hızlı bitiren 10 kişiye Powernut Powerbank hediye etti.

Saray Imıs’17 Passıon’da Gençlerle Buluştu

Sevilen atıştırmalık markası Saray, bu yıl 4 - 5 Mart tarihinde Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından, Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde düzenlenen IMIS’17 PASSION’da gençlerle buluştu.

Katılımcılara, gelecekte ne yapmak istediklerini, sahip olmak istedikleri kariyer ve gelecek hedeflerini bir kez daha düşündüren IMIS’17 PASSION’da özel bir stant açan Saray, üniversite öğrencilerine hem eğlenceli anlar yaşattı hem de Powernut ürünüyle güçlerine güç kattı.

Düzenlediği sosyal medya yarışmasıyla katılımcılara keyifli anlar da yaşatan Saray, IMIS’17 PASSION’a özel bir hafıza oyunu tasarladı. Saray’ın standını ziyaret eden katılımcılar, stantta bulunan afişlerdeki QR kodlarını okuyarak girdikleri sosyal medya hesabı ve powernut.com.tr\powernutgucsende adresi üzerinden hafıza oyunu ile Saray ürünlerine ait logo eşleştirme oyunu oynadı. Oyunu en kısa sürede bitiren on şanslı katılımcı Saray’dan Powernut Powerbank kazandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284