Saray’dan Yeni Bir Kek Daha

Gida sektörünün önde gelen markalarindan Saray’dan yeni bir tat daha. Tatpare’nin 160 gram ambalajlarda sunulan üzümlü, karisik meyveli, kakaolu mozaikten sonra kakaolu çesidini de çikaran Saray, tüketiciler tarafindan çok begenildi.

Saray’dan Yeni Bir Kek Daha
Gida sektörünün ilk üç markasi arasinda yer alan Saray 'dan yeni bir tat daha. Pazarda 400 'den fazla ürün çesidi ile yer alan ve her geçen gün ürün çesidini zenginlestiren Saray, Tatpare markasi ile baton keklerde yeni bir tat olan kakaolu ürününü tüketicilerin begenisine sundu.
Üzümlü, karisik meyveli, kakaolu mozaik çesitlerine yeni olarak kakaoluyu da ekleyen Tatpare 'nin, yeni çesidi ile çay ve kahve saatlerinde tüketicilerin vazgeçemeyecegi ürünler arasinda yerini alacagi belirtiliyor.
Saray Holding 'in pazarlama sirketlerinden Trend Emtia Dagitim ve Gida Pazarlama AS Genel Müdürü Nedret Özel, “Tüketicilerimizin ürünlerimizden keyif almasini ve güvenle tüketmesini saglama anlayisi ile çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yenilikçi, farkli ürünlerle hizmet sunma konusunda öncü olma ilkemiz dogrultusunda tüketicilerimize yeni ürünler sunmaya devam edecegiz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284